Achternaam AbansesMeer weten over de achternaam Abanses is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abanses in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abanses leven.

De Abanses achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abanses, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abanses zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abanses

Bekijk kaart van de achternaam Abanses

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abanses ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abanses draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abanses die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abanses vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abanses zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abanses onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abanses in de wereld

 1. Spanje Spanje (65)
 2. Argentinië Argentinië (8)
 3. Engeland Engeland (6)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 5. Venezuela Venezuela (4)
 6. Frankrijk Frankrijk (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abanses hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abanses in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abanses de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abanses een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abanses enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abanses stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abanses.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abanses, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abanses, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abanses met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abances
 2. Abancens
 3. Abans
 4. Avances
 5. Abanzas
 6. Abanco
 7. Abang
 8. Abango
 9. Abbans
 10. Abens
 11. Abinger
 12. Abonce
 13. Afanase
 14. Avance
 15. Avans
 16. Avanson
 17. Avanzas
 18. Avennes
 19. Afanasev
 20. Abaynesh
 21. Abons
 22. Afonse
 23. Abensur
 24. Abainza
 25. Abaunz
 26. Abaunza
 27. Abenoja
 28. Abenoza
 29. Abensperg
 30. Abenza
 31. Abing
 32. Abonjo
 33. Abonza
 34. Abounsar
 35. Afanasiev
 36. Afang
 37. Afonso
 38. Aibangbee
 39. Apianus
 40. Avancena