Achternaam AbbingtonMeer weten over de achternaam Abbington is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbington in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbington leven.

De Abbington achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbington, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbington zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbington

Bekijk kaart van de achternaam Abbington

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbington ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbington draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbington die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbington vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbington zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbington onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbington in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (164)
 2. Australië Australië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbington hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbington in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbington de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbington een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbington hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbington maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abington
 2. Abingdon
 3. Avington
 4. Abbinga
 5. Abbing
 6. Abango
 7. Abbink
 8. Abing
 9. Abinger
 10. Abainza
 11. Abanco
 12. Abang
 13. Abbans
 14. Abbonizio
 15. Abengoza
 16. Abinzano
 17. Abonjo
 18. Aibangbee
 19. Avanson
 20. Avenson
 21. Avinger
 22. Aiping
 23. Abencio
 24. Aphing
 25. Apango
 26. Abeng
 27. Abiang
 28. Abinazar
 29. Abinajm
 30. Abancens
 31. Abances
 32. Abans
 33. Abanses
 34. Abaunz
 35. Abaunza
 36. Abengozar
 37. Abenoja
 38. Abenojar
 39. Abenoza
 40. Abens