Achternaam AbbinkMeer weten over de achternaam Abbink is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbink in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbink leven.

De Abbink achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbink, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbink zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbink

Bekijk kaart van de achternaam Abbink

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbink ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbink draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbink die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbink vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbink zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbink onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbink in de wereld

 1. Nederland Nederland (1668)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (166)
 3. Duitsland Duitsland (52)
 4. Canada Canada (43)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (24)
 6. Suriname Suriname (21)
 7. Australië Australië (15)
 8. België België (15)
 9. Frankrijk Frankrijk (14)
 10. Engeland Engeland (6)
 11. Denemarken Denemarken (3)
 12. Zwitserland Zwitserland (2)
 13. Zweden Zweden (2)
 14. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (1)
 15. Polen Polen (1)
 16. Portugal Portugal (1)
 17. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbink hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbink in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbink de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbink een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbink enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abbing
 2. Abbans
 3. Abbinga
 4. Abing
 5. Abainza
 6. Abang
 7. Abans
 8. Abaunz
 9. Abens
 10. Avins
 11. Aiping
 12. Aphing
 13. Abeng
 14. Abiang
 15. Abons
 16. Abanco
 17. Abango
 18. Abaunza
 19. Abbington
 20. Abenza
 21. Abinger
 22. Abonce
 23. Abonjo
 24. Abonza
 25. Afang
 26. Afong
 27. Apong
 28. Avans
 29. Avens
 30. Aifang
 31. Aifeng
 32. Avang
 33. Avinas
 34. Apinis
 35. Apienko
 36. Abinajm
 37. Abancens
 38. Abances
 39. Abanses
 40. Abbonizio