Achternaam AbiangMeer weten over de achternaam Abiang is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abiang in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abiang leven.

De Abiang achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abiang, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abiang zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abiang

Bekijk kaart van de achternaam Abiang

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abiang ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abiang draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abiang die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abiang vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abiang zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abiang onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abiang in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (294)
 2. Kameroen Kameroen (78)
 3. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (31)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (28)
 5. Oeganda Oeganda (26)
 6. Singapore Singapore (4)
 7. Vietnam Vietnam (3)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 9. Nigeria Nigeria (2)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Indonesië Indonesië (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abiang hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abiang in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abiang de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abiang een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiang. Dit komt doordat de achternaam Abiang vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abiang stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiang.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abiang veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abiang, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abiang, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abiang, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abiang met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abang
 2. Abing
 3. Abango
 4. Abans
 5. Abbans
 6. Afang
 7. Aifang
 8. Abbing
 9. Abeng
 10. Avang
 11. Abanco
 12. Abaunz
 13. Abbinga
 14. Abbink
 15. Abens
 16. Abinger
 17. Abinzano
 18. Afong
 19. Apianus
 20. Apong
 21. Avans
 22. Avins
 23. Aiping
 24. Aifeng
 25. Aphing
 26. Apango
 27. Abons
 28. Abinajm
 29. Abainza
 30. Abances
 31. Abanses
 32. Abaunza
 33. Abenza
 34. Abingdon
 35. Abington
 36. Abonce
 37. Abonjo
 38. Abonza
 39. Avance
 40. Avanzi