Achternaam AbansMeer weten over de achternaam Abans is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abans in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abans leven.

De Abans achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abans, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abans zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abans

Bekijk kaart van de achternaam Abans

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abans ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abans draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abans die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abans vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abans zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abans onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abans in de wereld

 1. Sri Lanka Sri Lanka (365)
 2. Spanje Spanje (39)
 3. Argentinië Argentinië (12)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 5. Kameroen Kameroen (2)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Oeganda Oeganda (1)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abans hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abans in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abans de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abans een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abans enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abans. Dit komt doordat de achternaam Abans vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abans, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abans, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abans met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abang
 2. Abbans
 3. Abens
 4. Avans
 5. Abons
 6. Abances
 7. Abanco
 8. Abango
 9. Abanses
 10. Abaunz
 11. Abing
 12. Afang
 13. Avens
 14. Avins
 15. Abeng
 16. Avang
 17. Abiang
 18. Abanzas
 19. Abainza
 20. Abancens
 21. Abaunza
 22. Abbink
 23. Abenza
 24. Abonce
 25. Abonjo
 26. Abonza
 27. Afanase
 28. Afong
 29. Afonso
 30. Apianus
 31. Apong
 32. Avance
 33. Avances
 34. Avanson
 35. Avanzas
 36. Avanzi
 37. Avanzo
 38. Aifang
 39. Abbing
 40. Apango