Achternaam AbengocheaMeer weten over de achternaam Abengochea is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abengochea in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abengochea leven.

De Abengochea achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abengochea, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abengochea zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abengochea

Bekijk kaart van de achternaam Abengochea

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abengochea ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abengochea draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abengochea die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abengochea vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abengochea zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abengochea onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abengochea in de wereld

 1. Spanje Spanje (48)
 2. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abengochea hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abengochea in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abengochea de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abengochea een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abengochea enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abengochea hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abengochea maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abengochea, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abengochea, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abengochea met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abengoza
 2. Abengozar
 3. Abenoja
 4. Abenoza
 5. Avengoza
 6. Abances
 7. Abango
 8. Abenojar
 9. Abenza
 10. Abinger
 11. Abonce
 12. Avenoza
 13. Abeniacar
 14. Abencio
 15. Abeng
 16. Abu moch
 17. Abenezer
 18. Abancens
 19. Abanco
 20. Abancourt
 21. Abang
 22. Abanses
 23. Abbinga
 24. Abens
 25. Abensperg
 26. Abinagoitiz
 27. Abing
 28. Abingdon
 29. Abington
 30. Abonjo
 31. Abonza
 32. Aibangbee
 33. Avance
 34. Avancena
 35. Avances
 36. Avennes
 37. Avenoso
 38. Avenson
 39. Avenza
 40. Avinger