Achternaam AbenezerMeer weten over de achternaam Abenezer is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenezer in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenezer leven.

De Abenezer achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenezer, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenezer zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenezer

Bekijk kaart van de achternaam Abenezer

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenezer ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenezer draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenezer die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenezer vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenezer zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenezer onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenezer in de wereld

 1. Ethiopië Ethiopië (16)
 2. Nigeria Nigeria (10)
 3. India India (2)
 4. Groenland Groenland (1)
 5. Honduras Honduras (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenezer hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenezer in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenezer de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenezer een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenezer. Dit komt doordat de achternaam Abenezer vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abenezer stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenezer.

 1. Abengozar
 2. Abenojar
 3. Abenoza
 4. Abensperg
 5. Abenza
 6. Abinger
 7. Abensur
 8. Abinazar
 9. Abances
 10. Abanses
 11. Abengoza
 12. Abenoja
 13. Abens
 14. Abonce
 15. Abonza
 16. Avennes
 17. Avenoza
 18. Avenza
 19. Avinger
 20. Abeniacar
 21. Abencio
 22. Abeng
 23. Avanzar
 24. Abanzas
 25. Abainza
 26. Abancens
 27. Abanco
 28. Abancourt
 29. Abang
 30. Abango
 31. Abanqueiro
 32. Abans
 33. Abaunz
 34. Abaunza
 35. Abbonizio
 36. Abengochea
 37. Abing
 38. Abingdon
 39. Abington
 40. Abinzano