Achternaam AbenozaMeer weten over de achternaam Abenoza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenoza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenoza leven.

De Abenoza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenoza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenoza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenoza

Bekijk kaart van de achternaam Abenoza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenoza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenoza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenoza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenoza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenoza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenoza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenoza in de wereld

 1. Spanje Spanje (208)
 2. Frankrijk Frankrijk (87)
 3. Filipijnen Filipijnen (84)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 5. Canada Canada (1)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenoza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenoza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenoza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenoza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abenoza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenoza. Dit komt doordat de achternaam Abenoza vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abenoza stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenoza.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abenoza hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenoza maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abengoza
 2. Abenoja
 3. Abenza
 4. Avenoza
 5. Abengozar
 6. Abenojar
 7. Abonza
 8. Avengoza
 9. Avenza
 10. Abainza
 11. Abaunza
 12. Abens
 13. Avenoso
 14. Abencio
 15. Abeng
 16. Abenezer
 17. Abanzas
 18. Abunaja
 19. Avanza
 20. Abensur
 21. Abinazar
 22. Abances
 23. Abanco
 24. Abang
 25. Abango
 26. Abans
 27. Abanses
 28. Abaunz
 29. Abbinga
 30. Abengochea
 31. Abing
 32. Abinger
 33. Abinzano
 34. Abonce
 35. Abonjo
 36. Avanzas
 37. Avanzi
 38. Avanzo
 39. Avennes
 40. Avens