Achternaam AbanzasMeer weten over de achternaam Abanzas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abanzas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abanzas leven.

De Abanzas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abanzas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abanzas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abanzas

Bekijk kaart van de achternaam Abanzas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abanzas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abanzas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abanzas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abanzas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abanzas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abanzas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abanzas in de wereld

 1. Spanje Spanje (12)
 2. Argentinië Argentinië (11)
 3. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abanzas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abanzas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abanzas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abanzas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abanzas enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abanzas stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abanzas.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abanzas hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abanzas maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abanzas veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abanzas, zoals we kunnen zien.

 1. Avanzas
 2. Abainza
 3. Abances
 4. Abans
 5. Abanses
 6. Abaunza
 7. Abenza
 8. Abonza
 9. Avanzar
 10. Avanza
 11. Abancens
 12. Abanco
 13. Abang
 14. Abango
 15. Abaunz
 16. Abbans
 17. Abenoza
 18. Abens
 19. Abinzano
 20. Afanase
 21. Avances
 22. Avans
 23. Avanzato
 24. Avanzi
 25. Avanzo
 26. Avenza
 27. Afanasy
 28. Abu anza
 29. Abons
 30. Avinas
 31. Abinazar
 32. Abbinga
 33. Abengoza
 34. Abengozar
 35. Abenoja
 36. Abenojar
 37. Abhyankar
 38. Abing
 39. Abinger
 40. Abonce