Achternaam AbinazarMeer weten over de achternaam Abinazar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abinazar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abinazar leven.

De Abinazar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abinazar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abinazar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abinazar

Bekijk kaart van de achternaam Abinazar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abinazar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abinazar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abinazar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abinazar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abinazar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abinazar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abinazar in de wereld

 1. Venezuela Venezuela (119)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 3. Australië Australië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abinazar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abinazar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abinazar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abinazar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abinazar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abinazar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abinazar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abainza
 2. Abengozar
 3. Abenojar
 4. Abenoza
 5. Abenza
 6. Abinger
 7. Abinzano
 8. Abonza
 9. Abeniacar
 10. Abenezer
 11. Avanzar
 12. Abanzas
 13. Abunaja
 14. Abinajm
 15. Abaunza
 16. Abbinga
 17. Abengoza
 18. Abenoja
 19. Abhyankar
 20. Abing
 21. Abingdon
 22. Abington
 23. Abounasr
 24. Abounsar
 25. Avanzas
 26. Avenoza
 27. Avenza
 28. Avinger
 29. Avinash
 30. Abu nawaz
 31. Abu anza
 32. Abu naja
 33. Abiang
 34. Avinas
 35. Avanza
 36. Abensur
 37. Abancens
 38. Abances
 39. Abanco
 40. Abancourt