Achternaam AbenojaMeer weten over de achternaam Abenoja is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenoja in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenoja leven.

De Abenoja achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenoja, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenoja zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenoja

Bekijk kaart van de achternaam Abenoja

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenoja ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenoja draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenoja die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenoja vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenoja zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenoja onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenoja in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (7196)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (222)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (158)
 4. Qatar Qatar (63)
 5. Canada Canada (42)
 6. Spanje Spanje (18)
 7. Australië Australië (14)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (12)
 9. Taiwan Taiwan (7)
 10. Singapore Singapore (4)
 11. Argentinië Argentinië (3)
 12. Zweden Zweden (2)
 13. Bahrein Bahrein (1)
 14. Brazilië Brazilië (1)
 15. China China (1)
 16. Hong Kong Hong Kong (1)
 17. Ierland Ierland (1)
 18. Koeweit Koeweit (1)
 19. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 20. Oman Oman (1)
 21. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenoja hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenoja in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenoja de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenoja een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abenoja enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abenoja hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenoja maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abenoja veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abenoja, zoals we kunnen zien.

 1. Abenojar
 2. Abenoza
 3. Abengoza
 4. Abenza
 5. Avenoza
 6. Abunaja
 7. Abengozar
 8. Abens
 9. Abonjo
 10. Abonza
 11. Avengoza
 12. Avenoso
 13. Avenza
 14. Abencio
 15. Abeng
 16. Abu naja
 17. Abensur
 18. Abinajm
 19. Abainza
 20. Abances
 21. Abanco
 22. Abang
 23. Abango
 24. Abans
 25. Abanses
 26. Abaunza
 27. Abbinga
 28. Abengochea
 29. Abing
 30. Abinger
 31. Abonce
 32. Avennes
 33. Avens
 34. Avenson
 35. Abeniacar
 36. Avencio
 37. Apenkro
 38. Abenezer
 39. Abanzas
 40. Abons