Achternaam AbengozarMeer weten over de achternaam Abengozar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abengozar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abengozar leven.

De Abengozar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abengozar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abengozar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abengozar

Bekijk kaart van de achternaam Abengozar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abengozar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abengozar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abengozar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abengozar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abengozar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abengozar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abengozar in de wereld

 1. Spanje Spanje (498)
 2. Engeland Engeland (1)
 3. IJsland IJsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abengozar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abengozar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abengozar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abengozar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abengozar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abengozar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abengozar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abengozar, zoals we kunnen zien.

 1. Abengoza
 2. Abenojar
 3. Abenoza
 4. Avengoza
 5. Abenoja
 6. Abenza
 7. Avenoza
 8. Abeniacar
 9. Abenezer
 10. Abinazar
 11. Abango
 12. Abengochea
 13. Abinger
 14. Abonza
 15. Avenza
 16. Abeng
 17. Avanzar
 18. Abanzas
 19. Abensur
 20. Abainza
 21. Abanco
 22. Abancourt
 23. Abang
 24. Abaunza
 25. Abbinga
 26. Abens
 27. Abensperg
 28. Abhyankar
 29. Abing
 30. Abingdon
 31. Abington
 32. Abinzano
 33. Abonjo
 34. Abounsar
 35. Avanzas
 36. Avenoso
 37. Avenson
 38. Avinger
 39. Abencio
 40. Apango