Achternaam AbengozaMeer weten over de achternaam Abengoza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abengoza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abengoza leven.

De Abengoza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abengoza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abengoza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abengoza

Bekijk kaart van de achternaam Abengoza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abengoza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abengoza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abengoza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abengoza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abengoza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abengoza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abengoza in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (542)
 2. Spanje Spanje (81)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (13)
 4. Canada Canada (5)
 5. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abengoza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abengoza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abengoza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abengoza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abengoza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abengoza. Dit komt doordat de achternaam Abengoza vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abengoza stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abengoza.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abengoza hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abengoza maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abengozar
 2. Abenoza
 3. Avengoza
 4. Abenoja
 5. Abenza
 6. Avenoza
 7. Abango
 8. Abengochea
 9. Abenojar
 10. Abonza
 11. Avenza
 12. Abeng
 13. Abainza
 14. Abanco
 15. Abang
 16. Abaunza
 17. Abbinga
 18. Abens
 19. Abing
 20. Abingdon
 21. Abinger
 22. Abington
 23. Abonjo
 24. Avenoso
 25. Avenson
 26. Abeniacar
 27. Abencio
 28. Apango
 29. Abu anza
 30. Abenezer
 31. Abanzas
 32. Abunaja
 33. Avanza
 34. Abensur
 35. Abinazar
 36. Abancens
 37. Abances
 38. Abancourt
 39. Abans
 40. Abanses