Achternaam AbenojarMeer weten over de achternaam Abenojar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenojar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenojar leven.

De Abenojar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenojar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenojar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenojar

Bekijk kaart van de achternaam Abenojar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenojar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenojar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenojar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenojar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenojar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenojar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenojar in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (3023)
 2. Spanje Spanje (310)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (250)
 4. Canada Canada (30)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (11)
 6. Engeland Engeland (8)
 7. Qatar Qatar (4)
 8. Zwitserland Zwitserland (3)
 9. Australië Australië (1)
 10. België België (1)
 11. Frankrijk Frankrijk (1)
 12. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenojar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenojar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenojar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenojar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenojar. Dit komt doordat de achternaam Abenojar vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abenojar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenojar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abenoja
 2. Abengozar
 3. Abenoza
 4. Abengoza
 5. Abenza
 6. Avenoza
 7. Abeniacar
 8. Abenezer
 9. Abunaja
 10. Abensur
 11. Abinazar
 12. Abens
 13. Abensperg
 14. Abinger
 15. Abonjo
 16. Abonza
 17. Abounsar
 18. Avengoza
 19. Avenoso
 20. Avenza
 21. Abencio
 22. Abeng
 23. Abu naja
 24. Avanzar
 25. Abanzas
 26. Abinajm
 27. Abainza
 28. Abancens
 29. Abances
 30. Abanco
 31. Abancourt
 32. Abang
 33. Abango
 34. Abans
 35. Abanses
 36. Abaunza
 37. Abbinga
 38. Abengochea
 39. Abhyankar
 40. Abing