Achternaam AbayneshMeer weten over de achternaam Abaynesh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaynesh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaynesh leven.

De Abaynesh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaynesh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaynesh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaynesh

Bekijk kaart van de achternaam Abaynesh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaynesh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaynesh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaynesh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaynesh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaynesh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaynesh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaynesh in de wereld

 1. Ethiopië Ethiopië (86768)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaynesh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaynesh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaynesh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaynesh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaynesh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaynesh.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaynesh veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaynesh, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abaynesh, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abaynesh, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abaynesh met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abances
 2. Abans
 3. Abanses
 4. Abainza
 5. Abancens
 6. Abanco
 7. Abang
 8. Abango
 9. Abaunz
 10. Abaunza
 11. Abbans
 12. Abens
 13. Abounasr
 14. Afanase
 15. Avances
 16. Avans
 17. Avennes
 18. Avinash
 19. Afanasy
 20. Avanesov
 21. Abanzas
 22. Abons
 23. Abbinga
 24. Abbink
 25. Abenoja
 26. Abenoza
 27. Abenza
 28. Abhyankar
 29. Abing
 30. Abinger
 31. Abonce
 32. Abonjo
 33. Abonza
 34. Abounsar
 35. Afang
 36. Affonso
 37. Afonso
 38. Afounas
 39. Apianus
 40. Avance