Achternaam AbdievMeer weten over de achternaam Abdiev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdiev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdiev leven.

De Abdiev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdiev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdiev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdiev

Bekijk kaart van de achternaam Abdiev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdiev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdiev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdiev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdiev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdiev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdiev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdiev in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (4346)
 2. Kazachstan Kazachstan (2276)
 3. Rusland Rusland (827)
 4. Oezbekistan Oezbekistan (642)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (98)
 6. Georgië Georgië (77)
 7. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (49)
 8. Bulgarije Bulgarije (46)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 10. Macedonië Macedonië (33)
 11. Maleisië Maleisië (2)
 12. Turkije Turkije (2)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 14. Amerikaans-Samoa Amerikaans-Samoa (1)
 15. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 16. Ierland Ierland (1)
 17. Japan Japan (1)
 18. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdiev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdiev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdiev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdiev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdiev enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdiev hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdiev maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdieva
 2. Abdiyev
 3. Avdiev
 4. Avdeev
 5. Abdiyeva
 6. Abidov
 7. Avdeeva
 8. Abidova
 9. Abduvaliev
 10. Avtaeva
 11. Abitbol
 12. Aftab
 13. Abduvaliyev
 14. Abduvalieva
 15. Abdifatah
 16. Apdepnur
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abu tabikh
 25. Abou diabate
 26. Aphateberry