Achternaam AbidovaMeer weten over de achternaam Abidova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abidova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abidova leven.

De Abidova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abidova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abidova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abidova

Bekijk kaart van de achternaam Abidova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abidova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abidova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abidova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abidova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abidova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abidova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abidova in de wereld

 1. Oezbekistan Oezbekistan (27411)
 2. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (689)
 3. Tadzjikistan Tadzjikistan (627)
 4. Rusland Rusland (542)
 5. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (521)
 6. Kazachstan Kazachstan (71)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 9. Bulgarije Bulgarije (4)
 10. Wit-Rusland Wit-Rusland (3)
 11. Zweden Zweden (2)
 12. Turkije Turkije (2)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. Engeland Engeland (1)
 15. Japan Japan (1)
 16. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 17. Transnistrië Transnistrië (1)
 18. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abidova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abidova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abidova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abidova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abidova enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abidova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abidova.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abidova veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abidova, zoals we kunnen zien.

 1. Abidov
 2. Abdieva
 3. Abdiyeva
 4. Abdiev
 5. Abitbol
 6. Abdiyev
 7. Avdeeva
 8. Avtaeva
 9. Avdeev
 10. Abdifatah
 11. Avdiev
 12. Aftab
 13. Avitable
 14. Aboutboul
 15. Abduvaliev
 16. Abu hatab
 17. Abd wahab
 18. Aboutaib
 19. Avitabile
 20. Abduvaliyev
 21. Apdepnur
 22. Abduvalieva
 23. Avdibegovic
 24. Abou diabate
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry