Achternaam AbdievaMeer weten over de achternaam Abdieva is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdieva in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdieva leven.

De Abdieva achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdieva, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdieva zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdieva

Bekijk kaart van de achternaam Abdieva

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdieva ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdieva draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdieva die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdieva vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdieva zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdieva onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdieva in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (4580)
 2. Kazachstan Kazachstan (1717)
 3. Oezbekistan Oezbekistan (648)
 4. Rusland Rusland (396)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (98)
 6. Bulgarije Bulgarije (53)
 7. Macedonië Macedonië (28)
 8. Georgië Georgië (24)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 10. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (4)
 11. Zweden Zweden (2)
 12. Turkije Turkije (2)
 13. Armenië Armenië (1)
 14. België België (1)
 15. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 16. Zwitserland Zwitserland (1)
 17. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdieva hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdieva in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdieva de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdieva een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdieva hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdieva maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdiyev
 4. Avdeeva
 5. Avdiev
 6. Avdeev
 7. Abidova
 8. Avtaeva
 9. Abidov
 10. Abduvalieva
 11. Abdifatah
 12. Abitbol
 13. Abduvaliev
 14. Abd wahab
 15. Aftab
 16. Abduvaliyev
 17. Apdepnur
 18. Abu hatab
 19. Avdibegovic
 20. Aboutaib
 21. Avitable
 22. Abou diabate
 23. Aboutboul
 24. Avitabile
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry