Achternaam AbitbolMeer weten over de achternaam Abitbol is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abitbol in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abitbol leven.

De Abitbol achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abitbol, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abitbol zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abitbol

Bekijk kaart van de achternaam Abitbol

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abitbol ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abitbol draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abitbol die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abitbol vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abitbol zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abitbol onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abitbol in de wereld

 1. Israël Israël (3745)
 2. Frankrijk Frankrijk (1798)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (369)
 4. Canada Canada (268)
 5. Brazilië Brazilië (182)
 6. Marokko Marokko (170)
 7. Argentinië Argentinië (81)
 8. Spanje Spanje (40)
 9. Zwitserland Zwitserland (33)
 10. België België (22)
 11. Australië Australië (15)
 12. Engeland Engeland (10)
 13. Venezuela Venezuela (9)
 14. Mexico Mexico (9)
 15. Duitsland Duitsland (4)
 16. Denemarken Denemarken (4)
 17. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (3)
 18. Rusland Rusland (3)
 19. Zweden Zweden (1)
 20. Thailand Thailand (1)
 21. Tunesië Tunesië (1)
 22. Andorra Andorra (1)
 23. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 24. China China (1)
 25. Indonesië Indonesië (1)
 26. Italië Italië (1)
 27. Monaco Monaco (1)
 28. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abitbol hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abitbol in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abitbol de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abitbol een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abitbol enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitbol. Dit komt doordat de achternaam Abitbol vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abitbol stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitbol.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abitbol hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitbol maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abitbol veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abitbol, zoals we kunnen zien.

 1. Abidov
 2. Aboutboul
 3. Avitabile
 4. Avitable
 5. Abidova
 6. Abdiev
 7. Aftab
 8. Abdieva
 9. Abdiyev
 10. Abdiyeva
 11. Aboutaib
 12. Avdeev
 13. Avdeeva
 14. Abdifatah
 15. Abu tabikh
 16. Avdiev
 17. Avtaeva
 18. Apdepnur
 19. Abduvaliev
 20. Abu hatab
 21. Abd wahab
 22. Aphateberry
 23. Abduvaliyev
 24. Abou diabate
 25. Abduvalieva
 26. Avdibegovic