Achternaam AbdifatahMeer weten over de achternaam Abdifatah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdifatah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdifatah leven.

De Abdifatah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdifatah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdifatah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdifatah

Bekijk kaart van de achternaam Abdifatah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdifatah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdifatah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdifatah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdifatah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdifatah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdifatah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdifatah in de wereld

 1. Kenia Kenia (6525)
 2. Somalië Somalië (4509)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (22)
 4. Ethiopië Ethiopië (9)
 5. Oeganda Oeganda (7)
 6. Engeland Engeland (3)
 7. Duitsland Duitsland (2)
 8. Zweden Zweden (2)
 9. Zwitserland Zwitserland (1)
 10. China China (1)
 11. Djibouti Djibouti (1)
 12. Eritrea Eritrea (1)
 13. Frankrijk Frankrijk (1)
 14. Hong Kong Hong Kong (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdifatah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdifatah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdifatah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdifatah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdifatah. Dit komt doordat de achternaam Abdifatah vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdifatah hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdifatah maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdifatah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdifatah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdifatah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdieva
 2. Abdiyeva
 3. Abu hatab
 4. Abd wahab
 5. Abdiev
 6. Aftab
 7. Abidova
 8. Abdiyev
 9. Abitbol
 10. Avitable
 11. Abidov
 12. Avdeeva
 13. Abduvaliev
 14. Abu tabikh
 15. Aboutaib
 16. Avdiev
 17. Avdeev
 18. Avitabile
 19. Abduvaliyev
 20. Apdepnur
 21. Abou diabate
 22. Aboutboul
 23. Abduvalieva
 24. Avtaeva
 25. Avdibegovic
 26. Aphateberry