Achternaam Abi ganemMeer weten over de achternaam Abi ganem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abi ganem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abi ganem leven.

De Abi ganem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abi ganem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abi ganem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abi ganem

Bekijk kaart van de achternaam Abi ganem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abi ganem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abi ganem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abi ganem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abi ganem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abi ganem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abi ganem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abi ganem in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (10)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abi ganem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abi ganem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abi ganem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abi ganem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abi ganem enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abu ghanem
 2. Aboganem
 3. Abigon
 4. Abizanda
 5. Aubigne
 6. Abu hashem
 7. Abajian
 8. Abegon
 9. Abignente
 10. Abughannam
 11. Abushanab
 12. Aubigny
 13. Avigni
 14. Avignon
 15. Avignone
 16. Avizanda
 17. Abagnale
 18. Abou hachem
 19. Abouhashem
 20. Abuhashem
 21. Avgan
 22. Abasyan
 23. Abou kante
 24. Abou sanoh
 25. Abou kande
 26. Abu samra
 27. Abou jamea
 28. Abu kamil
 29. Abajyan
 30. Abazyan
 31. Apikyan
 32. Abu jamra
 33. Afgan
 34. Afgani
 35. Abjean
 36. Abuzan
 37. Abazan
 38. Avigna
 39. Aboukamel
 40. Avikainen