Achternaam AbasyanMeer weten over de achternaam Abasyan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abasyan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abasyan leven.

De Abasyan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abasyan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abasyan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abasyan

Bekijk kaart van de achternaam Abasyan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abasyan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abasyan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abasyan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abasyan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abasyan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abasyan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abasyan in de wereld

 1. Armenië Armenië (266)
 2. Rusland Rusland (130)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (20)
 4. Georgië Georgië (5)
 5. Libanon Libanon (1)
 6. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abasyan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abasyan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abasyan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abasyan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abasyan. Dit komt doordat de achternaam Abasyan vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abajyan
 2. Abazyan
 3. Abajian
 4. Avagyan
 5. Avakyan
 6. Abbasian
 7. Abazan
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abson
 11. Avakian
 12. Ayvazyan
 13. Aivazyan
 14. Apikyan
 15. Avoscan
 16. Abjean
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abushanab
 25. Afghan
 26. Aivazian
 27. Aposhian
 28. Aubusson
 29. Avejan
 30. Avesani
 31. Avison
 32. Ayvazian
 33. Abagnale
 34. Avgan
 35. Abagnara
 36. Abusnina
 37. Avagimyan
 38. Afsana
 39. Abbasciano
 40. Afgan