Achternaam AbakynMeer weten over de achternaam Abakyn is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abakyn in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abakyn leven.

De Abakyn achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abakyn, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abakyn zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abakyn

Bekijk kaart van de achternaam Abakyn

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abakyn ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abakyn draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abakyn die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abakyn vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abakyn zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abakyn onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abakyn in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (46)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abakyn hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abakyn in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abakyn de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abakyn een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abakyn enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abakyn stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakyn.

 1. Abeken
 2. Avakyan
 3. Abasyan
 4. Abajyan
 5. Abazyan
 6. Abazan
 7. Abaijon
 8. Abajian
 9. Abegon
 10. Abejon
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avagyan
 14. Avakian
 15. Apikyan
 16. Abjean
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abeijon
 20. Afghan
 21. Apchon
 22. Apking
 23. Avejan
 24. Avison
 25. Ayvazyan
 26. Avgan
 27. Abeykoon
 28. Aivazyan
 29. Abakumov
 30. Abbasian
 31. Avezon
 32. Afgan
 33. Abakumow
 34. Afgoun
 35. Avijn
 36. Abbison
 37. Aveson
 38. Abesamis
 39. Abizanda
 40. Affeking