Achternaam AbeysingheMeer weten over de achternaam Abeysinghe is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeysinghe in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeysinghe leven.

De Abeysinghe achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeysinghe, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeysinghe zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeysinghe

Bekijk kaart van de achternaam Abeysinghe

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeysinghe ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeysinghe draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeysinghe die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeysinghe vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeysinghe zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeysinghe onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeysinghe in de wereld

 1. Sri Lanka Sri Lanka (38665)
 2. Australië Australië (221)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (157)
 4. Engeland Engeland (96)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (90)
 6. Qatar Qatar (66)
 7. Canada Canada (44)
 8. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (34)
 9. Oman Oman (4)
 10. Bahrein Bahrein (4)
 11. China China (4)
 12. Hong Kong Hong Kong (4)
 13. Maleisië Maleisië (4)
 14. Zweden Zweden (3)
 15. Japan Japan (3)
 16. Maldiven Maldiven (3)
 17. Filipijnen Filipijnen (2)
 18. Afghanistan Afghanistan (2)
 19. Thailand Thailand (2)
 20. Indonesië Indonesië (2)
 21. India India (2)
 22. Noorwegen Noorwegen (2)
 23. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 24. Singapore Singapore (1)
 25. Bangladesh Bangladesh (1)
 26. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 27. Botswana Botswana (1)
 28. Zwitserland Zwitserland (1)
 29. Duitsland Duitsland (1)
 30. Ecuador Ecuador (1)
 31. Spanje Spanje (1)
 32. Frankrijk Frankrijk (1)
 33. Wales Wales (1)
 34. Italië Italië (1)
 35. Koeweit Koeweit (1)
 36. Malawi Malawi (1)
 37. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeysinghe hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeysinghe in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeysinghe de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeysinghe een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeysinghe. Dit komt doordat de achternaam Abeysinghe vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeysinghe stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeysinghe.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeysinghe, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeysinghe, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeysinghe met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Absandze
 2. Abissino
 3. Abegon
 4. Abeijon
 5. Abejon
 6. Abeken
 7. Abesamis
 8. Abignente
 9. Abigon
 10. Abson
 11. Affeking
 12. Apking
 13. Aubigne
 14. Avesani
 15. Abagnale
 16. Abeykoon
 17. Abusnina
 18. Abou sanoh
 19. Abou sangare
 20. Abbasian
 21. Abu sneineh
 22. Abu senineh
 23. Abechian
 24. Aubeyzon
 25. Abbison
 26. Aveson
 27. Abaijon
 28. Abajian
 29. Abizanda
 30. Abughannam
 31. Abushanab
 32. Aubigny
 33. Aubusson
 34. Avejan
 35. Avezzano
 36. Avigni
 37. Avignone
 38. Avison
 39. Avagnina
 40. Abou hachem