Achternaam AbizandaMeer weten over de achternaam Abizanda is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abizanda in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abizanda leven.

De Abizanda achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abizanda, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abizanda zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abizanda

Bekijk kaart van de achternaam Abizanda

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abizanda ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abizanda draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abizanda die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abizanda vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abizanda zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abizanda onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abizanda in de wereld

 1. Spanje Spanje (413)
 2. Frankrijk Frankrijk (53)
 3. Argentinië Argentinië (17)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 5. Estland Estland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abizanda hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abizanda in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abizanda de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abizanda een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abizanda enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abizanda. Dit komt doordat de achternaam Abizanda vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abizanda veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abizanda, zoals we kunnen zien.

 1. Avizanda
 2. Abuzan
 3. Abazan
 4. Abozan
 5. Abigon
 6. Absandze
 7. Abazyan
 8. Afsana
 9. Abi ganem
 10. Abjean
 11. Abisambra
 12. Aboganem
 13. Avigna
 14. Abusamra
 15. Abaijon
 16. Abajian
 17. Abegon
 18. Abeijon
 19. Abejon
 20. Abeken
 21. Abesamis
 22. Abignente
 23. Abson
 24. Abughannam
 25. Abushanab
 26. Afghan
 27. Afghani
 28. Aivazian
 29. Aubigne
 30. Aubigny
 31. Avejan
 32. Avesani
 33. Avezzano
 34. Avigni
 35. Avignon
 36. Avison
 37. Avgan
 38. Abagnara
 39. Abasyan
 40. Aivazyan