Achternaam AbbasianMeer weten over de achternaam Abbasian is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbasian in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbasian leven.

De Abbasian achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbasian, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbasian zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbasian

Bekijk kaart van de achternaam Abbasian

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbasian ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbasian draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbasian die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbasian vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbasian zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbasian onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbasian in de wereld

 1. Iran Iran (27473)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (65)
 3. Canada Canada (27)
 4. Engeland Engeland (23)
 5. Zweden Zweden (15)
 6. Duitsland Duitsland (8)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 8. Frankrijk Frankrijk (3)
 9. Denemarken Denemarken (2)
 10. Finland Finland (2)
 11. Oekraïne Oekraïne (2)
 12. Australië Australië (1)
 13. België België (1)
 14. Zwitserland Zwitserland (1)
 15. Italië Italië (1)
 16. Japan Japan (1)
 17. Maleisië Maleisië (1)
 18. Noorwegen Noorwegen (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbasian hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbasian in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbasian de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbasian een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbasian. Dit komt doordat de achternaam Abbasian vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbasian stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbasian.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbasian veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbasian, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbasian, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbasian, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbasian met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abajian
 2. Abasyan
 3. Abbasciano
 4. Aivazian
 5. Avakian
 6. Ayvazian
 7. Abajyan
 8. Abazyan
 9. Abechian
 10. Abazan
 11. Abbison
 12. Abaijon
 13. Abson
 14. Aposhian
 15. Aubusson
 16. Avagyan
 17. Avakyan
 18. Ayvazyan
 19. Aivazyan
 20. Avoscan
 21. Abjean
 22. Abuzan
 23. Abissino
 24. Abozan
 25. Abakyn
 26. Abegon
 27. Abeijon
 28. Abejon
 29. Abeken
 30. Abesamis
 31. Abigon
 32. Abizanda
 33. Abushanab
 34. Afghan
 35. Aubigne
 36. Aubigny
 37. Aubuchon
 38. Aubuisson
 39. Avejan
 40. Avesani