Achternaam AbbascianoMeer weten over de achternaam Abbasciano is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbasciano in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbasciano leven.

De Abbasciano achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbasciano, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbasciano zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbasciano

Bekijk kaart van de achternaam Abbasciano

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbasciano ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbasciano draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbasciano die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbasciano vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbasciano zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbasciano onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbasciano in de wereld

 1. Italië Italië (245)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 3. Schotland Schotland (6)
 4. China China (1)
 5. Duitsland Duitsland (1)
 6. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 7. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbasciano hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbasciano in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbasciano de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbasciano een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbasciano enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbasciano. Dit komt doordat de achternaam Abbasciano vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbasciano veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbasciano, zoals we kunnen zien.

 1. Abbasian
 2. Abajian
 3. Abasyan
 4. Abissino
 5. Aivazian
 6. Aposhian
 7. Avakian
 8. Ayvazian
 9. Abusnina
 10. Abajyan
 11. Abazyan
 12. Abechian
 13. Avoscan
 14. Abazan
 15. Abbison
 16. Abaijon
 17. Abson
 18. Abushanab
 19. Aubigne
 20. Aubigny
 21. Aubuchon
 22. Aubusson
 23. Avagyan
 24. Avakyan
 25. Avesani
 26. Avezzano
 27. Ayvazyan
 28. Avagnina
 29. Abagnale
 30. Abouchain
 31. Abagnara
 32. Abu-shanab
 33. Appasamy
 34. Aivazyan
 35. Abou sanoh
 36. Abou kamano
 37. Abu zeina
 38. Afsana
 39. Abjean
 40. Abuzan