Achternaam AbajyanMeer weten over de achternaam Abajyan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abajyan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abajyan leven.

De Abajyan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abajyan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abajyan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abajyan

Bekijk kaart van de achternaam Abajyan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abajyan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abajyan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abajyan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abajyan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abajyan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abajyan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abajyan in de wereld

 1. Armenië Armenië (1058)
 2. Libanon Libanon (335)
 3. Georgië Georgië (91)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (21)
 5. Rusland Rusland (20)
 6. Griekenland Griekenland (4)
 7. Frankrijk Frankrijk (2)
 8. Engeland Engeland (2)
 9. Zwitserland Zwitserland (1)
 10. Duitsland Duitsland (1)
 11. Spanje Spanje (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abajyan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abajyan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abajyan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abajyan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abajyan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abajyan stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abajyan.

 1. Abajian
 2. Abasyan
 3. Abazyan
 4. Avagyan
 5. Avakyan
 6. Abjean
 7. Abazan
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abejon
 11. Avakian
 12. Avejan
 13. Ayvazyan
 14. Aivazyan
 15. Abbasian
 16. Apikyan
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abeken
 22. Abigon
 23. Abson
 24. Afghan
 25. Aivazian
 26. Ap john
 27. Ayvazian
 28. Abagnale
 29. Avgan
 30. Abagnara
 31. Avagimyan
 32. Afgan
 33. Abechian
 34. Avoscan
 35. Avijn
 36. Abbison
 37. Abizanda
 38. Abushanab
 39. Afghani
 40. Apchon