Achternaam AbakumovMeer weten over de achternaam Abakumov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abakumov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abakumov leven.

De Abakumov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abakumov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abakumov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abakumov

Bekijk kaart van de achternaam Abakumov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abakumov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abakumov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abakumov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abakumov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abakumov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abakumov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abakumov in de wereld

 1. Rusland Rusland (7187)
 2. Oekraïne Oekraïne (1074)
 3. Kazachstan Kazachstan (292)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (96)
 5. Oezbekistan Oezbekistan (82)
 6. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (20)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (18)
 8. Georgië Georgië (17)
 9. Israël Israël (17)
 10. Engeland Engeland (14)
 11. Transnistrië Transnistrië (12)
 12. Duitsland Duitsland (10)
 13. Estland Estland (8)
 14. Australië Australië (6)
 15. Slovenië Slovenië (6)
 16. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 17. China China (3)
 18. Thailand Thailand (3)
 19. Canada Canada (2)
 20. Moldavië Moldavië (2)
 21. Zweden Zweden (2)
 22. Armenië Armenië (1)
 23. Argentinië Argentinië (1)
 24. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 25. België België (1)
 26. Finland Finland (1)
 27. Falkland Eilanden Falkland Eilanden (1)
 28. Litouwen Litouwen (1)
 29. Mexico Mexico (1)
 30. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abakumov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abakumov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abakumov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abakumov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakumov. Dit komt doordat de achternaam Abakumov vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abakumov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abakumov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abakumov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abakumow
 2. Abaijon
 3. Abichmou
 4. Abakyn
 5. Abajian
 6. Abegon
 7. Abeijon
 8. Abejon
 9. Abeken
 10. Abesamis
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avakian
 14. Avakyan
 15. Abagnale
 16. Abagnara
 17. Abeykoon
 18. Abasyan
 19. Abu kamil
 20. Abajyan
 21. Abazyan
 22. Abuzan
 23. Abazan
 24. Aboukamel
 25. Abusamra
 26. Abbison
 27. Abizanda
 28. Apchon
 29. Apking
 30. Aubuchon
 31. Aubuisson
 32. Aubusson
 33. Avagyan
 34. Avignon
 35. Avison
 36. Avagnina
 37. Apagueño
 38. Avegno
 39. Affognon
 40. Appasamy