Achternaam AvisonMeer weten over de achternaam Avison is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Avison in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Avison leven.

De Avison achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Avison, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Avison zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Avison

Bekijk kaart van de achternaam Avison

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Avison ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Avison draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Avison die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Avison vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Avison zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Avison onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Avison in de wereld

 1. Engeland Engeland (977)
 2. Canada Canada (228)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (211)
 4. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (189)
 5. Australië Australië (59)
 6. Spanje Spanje (36)
 7. Schotland Schotland (27)
 8. Thailand Thailand (12)
 9. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (9)
 10. Frankrijk Frankrijk (6)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 12. Zwitserland Zwitserland (3)
 13. Wales Wales (3)
 14. Rusland Rusland (3)
 15. Zweden Zweden (2)
 16. Duitsland Duitsland (1)
 17. Ghana Ghana (1)
 18. Noorwegen Noorwegen (1)
 19. Singapore Singapore (1)
 20. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Avison hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Avison in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Avison de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Avison een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Avison enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Avison veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Avison, zoals we kunnen zien.

 1. Aveson
 2. Avieson
 3. Abigon
 4. Abson
 5. Avignon
 6. Avezon
 7. Avijn
 8. Abbison
 9. Abaijon
 10. Abegon
 11. Abeijon
 12. Abejon
 13. Apchon
 14. Avejan
 15. Avesani
 16. Avigni
 17. Avignone
 18. Avgan
 19. Avoscan
 20. Avignoni
 21. Avognon
 22. Avigna
 23. Abeken
 24. Afghan
 25. Ap john
 26. Aubuisson
 27. Aubusson
 28. Avagyan
 29. Avakian
 30. Avakyan
 31. Avizanda
 32. Avegno
 33. Abasyan
 34. Apikyan
 35. Afsana
 36. Afgan
 37. Afgoun
 38. Abjean
 39. Abuzan
 40. Abazan