Achternaam AbignenteMeer weten over de achternaam Abignente is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abignente in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abignente leven.

De Abignente achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abignente, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abignente zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abignente

Bekijk kaart van de achternaam Abignente

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abignente ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abignente draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abignente die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abignente vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abignente zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abignente onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abignente in de wereld

 1. Italië Italië (59)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abignente hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abignente in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abignente de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abignente een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abignente stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abignente.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abignente hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abignente maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Avignone
 2. Abigon
 3. Aubigne
 4. Avignon
 5. Abagnale
 6. Avignoni
 7. Abegon
 8. Abeken
 9. Abizanda
 10. Aubigny
 11. Avigni
 12. Avignonesi
 13. Avagnina
 14. Abagnara
 15. Absandze
 16. Abusnina
 17. Abou kante
 18. Abi ganem
 19. Avognon
 20. Abasnejad
 21. Aboganem
 22. Avigna
 23. Abissino
 24. Abaijon
 25. Abajian
 26. Abeijon
 27. Abejon
 28. Abeysinghe
 29. Abson
 30. Abughannam
 31. Abushanab
 32. Afghan
 33. Afghani
 34. Avagyan
 35. Avison
 36. Avizanda
 37. Apagueño
 38. Avegno
 39. Avgan
 40. Affognon