Achternaam AbissinoMeer weten over de achternaam Abissino is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abissino in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abissino leven.

De Abissino achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abissino, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abissino zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abissino

Bekijk kaart van de achternaam Abissino

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abissino ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abissino draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abissino die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abissino vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abissino zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abissino onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abissino in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (18)
 2. Italië Italië (9)
 3. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abissino hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abissino in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abissino de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abissino een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abissino. Dit komt doordat de achternaam Abissino vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abissino hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abissino maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abusnina
 2. Abigon
 3. Abson
 4. Aubuisson
 5. Aubusson
 6. Avison
 7. Abasyan
 8. Abbasian
 9. Abbasciano
 10. Abbison
 11. Avieson
 12. Abaijon
 13. Abajian
 14. Abegon
 15. Abeijon
 16. Abejon
 17. Abeken
 18. Abesamis
 19. Abeysinghe
 20. Abignente
 21. Abizanda
 22. Abushanab
 23. Affeking
 24. Apking
 25. Aposhian
 26. Aubigne
 27. Aubigny
 28. Avesani
 29. Avezzano
 30. Avigni
 31. Avignon
 32. Avignone
 33. Avagnina
 34. Avegno
 35. Abou sanoh
 36. Abu zeina
 37. Abajyan
 38. Abazyan
 39. Apikyan
 40. Afsana