Achternaam AbazyanMeer weten over de achternaam Abazyan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abazyan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abazyan leven.

De Abazyan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abazyan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abazyan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abazyan

Bekijk kaart van de achternaam Abazyan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abazyan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abazyan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abazyan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abazyan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abazyan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abazyan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abazyan in de wereld

 1. Armenië Armenië (934)
 2. Rusland Rusland (342)
 3. Georgië Georgië (15)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 5. Argentinië Argentinië (5)
 6. Bulgarije Bulgarije (4)
 7. Wit-Rusland Wit-Rusland (3)
 8. Chili Chili (2)
 9. Libanon Libanon (2)
 10. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 11. Abchazië Abchazië (1)
 12. Kazachstan Kazachstan (1)
 13. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abazyan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abazyan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abazyan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abazyan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazyan. Dit komt doordat de achternaam Abazyan vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abazyan stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazyan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abazyan veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abazyan, zoals we kunnen zien.

 1. Abasyan
 2. Abajyan
 3. Abazan
 4. Abajian
 5. Avagyan
 6. Avakyan
 7. Ayvazyan
 8. Aivazyan
 9. Abuzan
 10. Abozan
 11. Abakyn
 12. Abaijon
 13. Aivazian
 14. Avakian
 15. Ayvazian
 16. Abbasian
 17. Apikyan
 18. Abjean
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abizanda
 25. Abson
 26. Afghan
 27. Avejan
 28. Avezzano
 29. Abagnale
 30. Avgan
 31. Abagnara
 32. Avagimyan
 33. Avezon
 34. Afgan
 35. Abechian
 36. Avoscan
 37. Avezzani
 38. Abbison
 39. Abushanab
 40. Afghani