Achternaam AbakumowMeer weten over de achternaam Abakumow is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abakumow in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abakumow leven.

De Abakumow achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abakumow, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abakumow zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abakumow

Bekijk kaart van de achternaam Abakumow

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abakumow ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abakumow draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abakumow die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abakumow vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abakumow zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abakumow onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abakumow in de wereld

 1. Polen Polen (25)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 3. Brazilië Brazilië (2)
 4. Noorwegen Noorwegen (1)
 5. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abakumow hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abakumow in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abakumow de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abakumow een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakumow. Dit komt doordat de achternaam Abakumow vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abakumow veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abakumow, zoals we kunnen zien.

 1. Abakumov
 2. Abaijon
 3. Abichmou
 4. Abakyn
 5. Abajian
 6. Abegon
 7. Abeijon
 8. Abejon
 9. Abeken
 10. Abesamis
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avakian
 14. Avakyan
 15. Abagnale
 16. Abagnara
 17. Abeykoon
 18. Abasyan
 19. Abu kamil
 20. Abajyan
 21. Abazyan
 22. Abuzan
 23. Abazan
 24. Aboukamel
 25. Abusamra
 26. Abbison
 27. Abizanda
 28. Apchon
 29. Apking
 30. Aubuchon
 31. Aubuisson
 32. Aubusson
 33. Avagyan
 34. Avignon
 35. Avison
 36. Avagnina
 37. Apagueño
 38. Avegno
 39. Affognon
 40. Appasamy