Achternaam AbisambraMeer weten over de achternaam Abisambra is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abisambra in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abisambra leven.

De Abisambra achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abisambra, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abisambra zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abisambra

Bekijk kaart van de achternaam Abisambra

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abisambra ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abisambra draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abisambra die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abisambra vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abisambra zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abisambra onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abisambra in de wereld

 1. Colombia Colombia (22)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 3. Spanje Spanje (2)
 4. België België (1)
 5. Canada Canada (1)
 6. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 7. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abisambra hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abisambra in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abisambra de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abisambra een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abisambra enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abisambra. Dit komt doordat de achternaam Abisambra vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abisambra stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abisambra.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abisambra hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abisambra maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abisambra, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abisambra, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abisambra met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abusamra
 2. Abu samra
 3. Abesamis
 4. Abizanda
 5. Abu jamra
 6. Avizanda
 7. Abagnara
 8. Absandze
 9. Abusnina
 10. Abou camara
 11. Afsana
 12. Abichmou
 13. Abissino
 14. Abaijon
 15. Abajian
 16. Abignente
 17. Abigon
 18. Abson
 19. Abushanab
 20. Aivazian
 21. Avesani
 22. Avison
 23. Abuhashem
 24. Appasamy
 25. Abasyan
 26. Aivazyan
 27. Abakumov
 28. Abbasian
 29. Afkhami
 30. Abou jamea
 31. Abu zeina
 32. Abu kamil
 33. Abajyan
 34. Abazyan
 35. Abi ganem
 36. Abakumow
 37. Abjean
 38. Abuzan
 39. Abasnejad
 40. Abazan