Achternaam AbacucMeer weten over de achternaam Abacuc is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abacuc in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abacuc leven.

De Abacuc achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abacuc, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abacuc zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abacuc

Bekijk kaart van de achternaam Abacuc

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abacuc ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abacuc draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abacuc die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abacuc vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abacuc zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abacuc onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abacuc in de wereld

 1. Colombia Colombia (11)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abacuc hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abacuc in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abacuc de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abacuc een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abacuc. Dit komt doordat de achternaam Abacuc vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abacuc hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abacuc maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abacuc veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abacuc, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abacuc, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abacuc, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abacuc met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abacus
 2. Abacos
 3. Abajas
 4. Abechuco
 5. Abzac
 6. Abazaj
 7. Abazis
 8. Abajos
 9. Abejez
 10. Abjij
 11. Abkik
 12. Abujas
 13. Afazaz
 14. Avsec
 15. Apecech
 16. Abczak
 17. Abghouch
 18. Abecasis
 19. Aubijoux
 20. Apeceche
 21. Abisogun
 22. Abazoska
 23. Avgust
 24. Afakasi
 25. Abecassis
 26. Abu-jazar
 27. Apecechea
 28. Apeseche
 29. Apozaga
 30. Avgousti
 31. Apaicechea
 32. Abu jazar
 33. Abu gosh
 34. Abkhazava
 35. Abougoush
 36. Abou sacko
 37. Abu kwik
 38. Abu saqr
 39. Aboujokh
 40. Abo kasem