Achternaam AbajasMeer weten over de achternaam Abajas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abajas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abajas leven.

De Abajas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abajas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abajas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abajas

Bekijk kaart van de achternaam Abajas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abajas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abajas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abajas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abajas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abajas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abajas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abajas in de wereld

 1. Spanje Spanje (101)
 2. Australië Australië (6)
 3. Argentinië Argentinië (2)
 4. Frankrijk Frankrijk (2)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Mexico Mexico (1)
 7. Filipijnen Filipijnen (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 9. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abajas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abajas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abajas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abajas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abajas hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abajas maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abajas, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abajas, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abajas met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abujas
 2. Abajos
 3. Abacos
 4. Abazaj
 5. Abacus
 6. Abazis
 7. Abejez
 8. Abjij
 9. Abzac
 10. Afazaz
 11. Abczak
 12. Afakasi
 13. Abacuc
 14. Abecasis
 15. Abkik
 16. Abazoska
 17. Abecassis
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Aubijoux
 21. Abu jazar
 22. Abu gosh
 23. Abkhazava
 24. Avsec
 25. Abu saqr
 26. Aboujokh
 27. Avgust
 28. Abo kasem
 29. Abechuco
 30. Avgousti
 31. Abisogun
 32. Abougoush
 33. Abu kwik
 34. Aboukassim
 35. Apecech
 36. Afashagov
 37. Abghouch
 38. Abughazaleh
 39. Apeseche
 40. Apushkin