Achternaam AbazoskaMeer weten over de achternaam Abazoska is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abazoska in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abazoska leven.

De Abazoska achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abazoska, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abazoska zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abazoska

Bekijk kaart van de achternaam Abazoska

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abazoska ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abazoska draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abazoska die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abazoska vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abazoska zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abazoska onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abazoska in de wereld

 1. Macedonië Macedonië (131)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 3. Albanië Albanië (1)
 4. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 5. Nederland Nederland (1)
 6. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abazoska hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abazoska in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abazoska de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abazoska een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abazoska stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazoska.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abazoska, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abazoska, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abazoska met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abacos
 2. Abazis
 3. Abajos
 4. Abajas
 5. Abazaj
 6. Abczak
 7. Abacus
 8. Abecasis
 9. Abkik
 10. Abujas
 11. Abzac
 12. Afazaz
 13. Apozaga
 14. Abu gosh
 15. Abisogun
 16. Abkhazava
 17. Aboujokh
 18. Afakasi
 19. Abacuc
 20. Abghouch
 21. Abecassis
 22. Abechuco
 23. Abejez
 24. Abjij
 25. Abu-jazar
 26. Aubijoux
 27. Avgousti
 28. Apezechea
 29. Abu jazar
 30. Abougoush
 31. Avsec
 32. Abou sacko
 33. Abu khousa
 34. Abu shakra
 35. Abu kwik
 36. Abu saqr
 37. Avgust
 38. Abo kasem
 39. Abughazaleh
 40. Apecechea