Achternaam AbazisMeer weten over de achternaam Abazis is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abazis in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abazis leven.

De Abazis achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abazis, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abazis zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abazis

Bekijk kaart van de achternaam Abazis

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abazis ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abazis draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abazis die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abazis vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abazis zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abazis onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abazis in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (53)
 2. Griekenland Griekenland (21)
 3. België België (8)
 4. Canada Canada (5)
 5. Australië Australië (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abazis hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abazis in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abazis de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abazis een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abazis enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abazis stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazis.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abazis veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abazis, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abazis, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abazis, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abazis met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abacos
 2. Abajas
 3. Abazaj
 4. Abacus
 5. Abajos
 6. Abecasis
 7. Abjij
 8. Abkik
 9. Abujas
 10. Abzac
 11. Afazaz
 12. Abazoska
 13. Abczak
 14. Abacuc
 15. Abecassis
 16. Abejez
 17. Afakasi
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Abu jazar
 21. Abu gosh
 22. Abkhazava
 23. Avsec
 24. Abu kwik
 25. Avgust
 26. Abechuco
 27. Apushkin
 28. Aubijoux
 29. Avgousti
 30. Abisogun
 31. Abougoush
 32. Avgoustis
 33. Abou cisse
 34. Abu shawish
 35. Abu hashish
 36. Abu saqr
 37. Aboukassim
 38. Aboujokh
 39. Apecech
 40. Abo kasem