Achternaam AbejezMeer weten over de achternaam Abejez is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abejez in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abejez leven.

De Abejez achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abejez, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abejez zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abejez

Bekijk kaart van de achternaam Abejez

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abejez ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abejez draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abejez die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abejez vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abejez zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abejez onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abejez in de wereld

 1. Spanje Spanje (49)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abejez hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abejez in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abejez de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abejez een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Abajas
 2. Abjij
 3. Abujas
 4. Abajos
 5. Abacos
 6. Abkik
 7. Abzac
 8. Afazaz
 9. Avsec
 10. Abazaj
 11. Apecech
 12. Abczak
 13. Abacus
 14. Abazis
 15. Abacuc
 16. Abecasis
 17. Abechuco
 18. Abu-jazar
 19. Apeseche
 20. Aubijoux
 21. Apeceche
 22. Abu jazar
 23. Aboujokh
 24. Avgust
 25. Abecassis
 26. Apecechea
 27. Apozaga
 28. Apezechea
 29. Abu gosh
 30. Abisogun
 31. Abkhazava
 32. Abu kwik
 33. Abu saqr
 34. Abazoska
 35. Abo kasem
 36. Afakasi
 37. Abghouch
 38. Apechechea
 39. Apushkin
 40. Avgousti