Achternaam AbadíaMeer weten over de achternaam Abadía is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadía in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadía leven.

De Abadía achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadía, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadía zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadía

Bekijk kaart van de achternaam Abadía

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadía ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadía draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadía die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadía vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadía zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadía onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadía in de wereld

 1. Spanje Spanje (78)
 2. Mexico Mexico (10)
 3. Argentinië Argentinië (8)
 4. Colombia Colombia (7)
 5. Chili Chili (4)
 6. Panama Panama (4)
 7. Guatemala Guatemala (3)
 8. Cuba Cuba (2)
 9. Venezuela Venezuela (2)
 10. Angola Angola (1)
 11. Brazilië Brazilië (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. China China (1)
 14. Costa Rica Costa Rica (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Denemarken Denemarken (1)
 17. Engeland Engeland (1)
 18. Peru Peru (1)
 19. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadía hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadía in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadía de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadía een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadía. Dit komt doordat de achternaam Abadía vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abadía veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abadía, zoals we kunnen zien.

 1. Abada
 2. Abadia
 3. Abad
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadie
 7. Abadio
 8. Abady
 9. Abaida
 10. Abaitua
 11. Abata
 12. Abida
 13. Abda
 14. Abdawa
 15. Abuda
 16. Abdão
 17. Abaidia
 18. Aabida
 19. Abaid
 20. Abaito
 21. Abat
 22. Abate
 23. Abati
 24. Abato
 25. Abbad
 26. Abbadi
 27. Abbadie
 28. Abd
 29. Abdi
 30. Abdo
 31. Abdoo
 32. Abdou
 33. Abdouh
 34. Abdow
 35. Abdu
 36. Abdy
 37. Abed
 38. Abedi
 39. Abeeta
 40. Abeita