Achternaam AbajarMeer weten over de achternaam Abajar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abajar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abajar leven.

De Abajar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abajar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abajar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abajar

Bekijk kaart van de achternaam Abajar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abajar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abajar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abajar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abajar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abajar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abajar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abajar in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (1606)
 2. India India (10)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abajar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abajar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abajar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abajar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abajar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abajar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abajar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abajar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abajar, zoals we kunnen zien.

 1. Abakar
 2. Abejar
 3. Abaigar
 4. Abaygar
 5. Abejaro
 6. Abejer
 7. Abgar
 8. Abukar
 9. Abaker
 10. Abbakar
 11. Abokar
 12. Abcar
 13. Abachri
 14. Abchir
 15. Abkari
 16. Abshear
 17. Absher
 18. Absuara
 19. Afakir
 20. Afsar
 21. Afshar
 22. Apgar
 23. Abshir
 24. Avaigar
 25. Abuchar
 26. Abker
 27. Aboukar
 28. Avşar
 29. Abokor
 30. Abouzar
 31. Aboker
 32. Abqari
 33. Abejero
 34. Abgaryan
 35. Abkarian
 36. Abouzahr
 37. Abouzra
 38. Abshere
 39. Abshier
 40. Abshire