Achternaam AbachriMeer weten over de achternaam Abachri is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abachri in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abachri leven.

De Abachri achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abachri, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abachri zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abachri

Bekijk kaart van de achternaam Abachri

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abachri ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abachri draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abachri die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abachri vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abachri zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abachri onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abachri in de wereld

 1. Spanje Spanje (38)
 2. Nederland Nederland (6)
 3. Denemarken Denemarken (4)
 4. Marokko Marokko (4)
 5. België België (1)
 6. Niger Niger (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abachri hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abachri in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abachri de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abachri een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abachri. Dit komt doordat de achternaam Abachri vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abachri hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abachri maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abachri veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abachri, zoals we kunnen zien.

 1. Abajar
 2. Abakar
 3. Abchir
 4. Abkari
 5. Abuchard
 6. Abuchar
 7. Abaker
 8. Abqari
 9. Abcar
 10. Abaigar
 11. Abaygar
 12. Abejar
 13. Abejaro
 14. Abejer
 15. Abgar
 16. Abouzra
 17. Absher
 18. Abshere
 19. Abshire
 20. Absuara
 21. Abukar
 22. Afakir
 23. Afshari
 24. Avogari
 25. Abshir
 26. Absurd
 27. Abker
 28. Abakirov
 29. Abbakar
 30. Abokor
 31. Afkari
 32. Abokar
 33. Aboker
 34. Afsari
 35. Abejero
 36. Abbekerk
 37. Abgaryan
 38. Abkarian
 39. Abouzahr
 40. Abshear