Achternaam AbgarMeer weten over de achternaam Abgar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abgar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abgar leven.

De Abgar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abgar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abgar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abgar

Bekijk kaart van de achternaam Abgar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abgar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abgar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abgar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abgar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abgar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abgar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abgar in de wereld

 1. Marokko Marokko (170)
 2. België België (69)
 3. Spanje Spanje (19)
 4. Iran Iran (11)
 5. India India (9)
 6. Nederland Nederland (6)
 7. Armenië Armenië (4)
 8. Rusland Rusland (3)
 9. Denemarken Denemarken (1)
 10. Frankrijk Frankrijk (1)
 11. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abgar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abgar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abgar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abgar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abgar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abgar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abgar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Apgar
 2. Abcar
 3. Abaigar
 4. Abajar
 5. Abakar
 6. Abaygar
 7. Abejar
 8. Abkari
 9. Abukar
 10. Afsar
 11. Apger
 12. Abker
 13. Abokar
 14. Abqari
 15. Abchir
 16. Abejaro
 17. Abejer
 18. Abgaryan
 19. Abshear
 20. Absher
 21. Absuara
 22. Afkir
 23. Afshar
 24. Apker
 25. Avogari
 26. Avogaro
 27. Abshir
 28. Avaigar
 29. Abuchar
 30. Absurd
 31. Abaker
 32. Aboukar
 33. Abbakar
 34. Avşar
 35. Abokor
 36. Afkari
 37. Abgrall
 38. Afker
 39. Abouzar
 40. Aboker