Achternaam AbejaroMeer weten over de achternaam Abejaro is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abejaro in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abejaro leven.

De Abejaro achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abejaro, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abejaro zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abejaro

Bekijk kaart van de achternaam Abejaro

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abejaro ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abejaro draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abejaro die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abejaro vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abejaro zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abejaro onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abejaro in de wereld

 1. Spanje Spanje (89)
 2. Filipijnen Filipijnen (11)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abejaro hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abejaro in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abejaro de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abejaro een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abejaro stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abejaro.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abejaro veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abejaro, zoals we kunnen zien.

 1. Abejar
 2. Abejero
 3. Abajar
 4. Abejer
 5. Abakar
 6. Abgar
 7. Abkari
 8. Absuara
 9. Abukar
 10. Avogaro
 11. Abuzarov
 12. Abokar
 13. Abqari
 14. Abcar
 15. Abachri
 16. Abaigar
 17. Abaygar
 18. Abbekerk
 19. Abchir
 20. Abouzra
 21. Abshear
 22. Absher
 23. Abshere
 24. Abshire
 25. Afsar
 26. Afshar
 27. Afshari
 28. Apgar
 29. Avisard
 30. Avogardo
 31. Avogari
 32. Abshir
 33. Abuchard
 34. Abuchar
 35. Absurd
 36. Abaker
 37. Abuzarova
 38. Abker
 39. Abakirov
 40. Aboukar