Achternaam AbaygarMeer weten over de achternaam Abaygar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaygar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaygar leven.

De Abaygar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaygar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaygar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaygar

Bekijk kaart van de achternaam Abaygar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaygar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaygar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaygar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaygar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaygar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaygar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaygar in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (1117)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (23)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 4. Australië Australië (1)
 5. Canada Canada (1)
 6. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 7. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaygar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaygar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaygar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaygar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abaygar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaygar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaygar, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abaygar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abaygar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abaygar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abaigar
 2. Abajar
 3. Abakar
 4. Abgar
 5. Avaigar
 6. Abejar
 7. Abshear
 8. Abukar
 9. Apgar
 10. Abuchar
 11. Abaker
 12. Aboukar
 13. Abbakar
 14. Abokar
 15. Abouzar
 16. Abcar
 17. Abachri
 18. Abchir
 19. Abejaro
 20. Abejer
 21. Abgaryan
 22. Abkari
 23. Abkarian
 24. Abouzahr
 25. Absher
 26. Abshier
 27. Absuara
 28. Afakir
 29. Affagard
 30. Afsar
 31. Afshar
 32. Apger
 33. Avogari
 34. Avogaro
 35. Abshir
 36. Abuchard
 37. Abker
 38. Avşar
 39. Abokor
 40. Aboker