Achternaam AbchirMeer weten over de achternaam Abchir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abchir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abchir leven.

De Abchir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abchir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abchir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abchir

Bekijk kaart van de achternaam Abchir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abchir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abchir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abchir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abchir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abchir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abchir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abchir in de wereld

 1. Marokko Marokko (851)
 2. Djibouti Djibouti (175)
 3. Frankrijk Frankrijk (40)
 4. Spanje Spanje (33)
 5. Algerije Algerije (4)
 6. Niger Niger (3)
 7. België België (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Comoren Comoren (1)
 11. Mexico Mexico (1)
 12. Nederland Nederland (1)
 13. Noorwegen Noorwegen (1)
 14. Zweden Zweden (1)
 15. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abchir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abchir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abchir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abchir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abchir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abchir. Dit komt doordat de achternaam Abchir vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abchir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abchir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abchir veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abchir, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abchir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abchir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abchir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abshir
 2. Absher
 3. Abshier
 4. Abshire
 5. Abuchar
 6. Abcar
 7. Abachri
 8. Abajar
 9. Abakar
 10. Abejar
 11. Abejer
 12. Abgar
 13. Abshear
 14. Abshere
 15. Abukar
 16. Afakir
 17. Afkir
 18. Afshar
 19. Abuchard
 20. Abaker
 21. Abker
 22. Abokor
 23. Abokar
 24. Aboker
 25. Aboukir
 26. Afquir
 27. Afqir
 28. Abaigar
 29. Abaygar
 30. Abejaro
 31. Abkari
 32. Abouzra
 33. Absuara
 34. Aebischer
 35. Afsar
 36. Afshari
 37. Apgar
 38. Apger
 39. Apker
 40. Absurd