Achternaam AbbakarMeer weten over de achternaam Abbakar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbakar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbakar leven.

De Abbakar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbakar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbakar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbakar

Bekijk kaart van de achternaam Abbakar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbakar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbakar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbakar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbakar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbakar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbakar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbakar in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (42087)
 2. Soedan Soedan (7000)
 3. Kameroen Kameroen (348)
 4. Tanzania Tanzania (124)
 5. Niger Niger (16)
 6. India India (3)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 8. IJsland IJsland (2)
 9. Kenia Kenia (2)
 10. Filipijnen Filipijnen (2)
 11. China China (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Malawi Malawi (1)
 14. Pakistan Pakistan (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 17. Tsjaad Tsjaad (1)
 18. Oeganda Oeganda (1)
 19. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbakar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbakar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbakar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbakar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbakar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbakar, zoals we kunnen zien.

 1. Abakar
 2. Abajar
 3. Abukar
 4. Abaker
 5. Aboukar
 6. Abokar
 7. Abaigar
 8. Abaygar
 9. Abbekerk
 10. Abejar
 11. Abgar
 12. Abkari
 13. Abshear
 14. Afakir
 15. Abuchar
 16. Abker
 17. Abokor
 18. Abouzar
 19. Aboker
 20. Aboukir
 21. Abcar
 22. Abachri
 23. Abchir
 24. Abejaro
 25. Abejer
 26. Abgaryan
 27. Abkarian
 28. Abouzahr
 29. Absher
 30. Abshier
 31. Absuara
 32. Affagard
 33. Afkir
 34. Afsar
 35. Afshar
 36. Apgar
 37. Apker
 38. Aubakirov
 39. Abshir
 40. Avaigar