Achternaam AbakirovMeer weten over de achternaam Abakirov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abakirov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abakirov leven.

De Abakirov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abakirov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abakirov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abakirov

Bekijk kaart van de achternaam Abakirov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abakirov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abakirov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abakirov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abakirov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abakirov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abakirov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abakirov in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1887)
 2. Rusland Rusland (195)
 3. Kazachstan Kazachstan (29)
 4. Maleisië Maleisië (2)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abakirov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abakirov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abakirov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abakirov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abakirov stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakirov.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abakirov hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakirov maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Aubakirov
 2. Abakirova
 3. Aubakirova
 4. Abakar
 5. Afakir
 6. Abaker
 7. Abuzarov
 8. Abachri
 9. Abaigar
 10. Abajar
 11. Abchir
 12. Abejaro
 13. Abkari
 14. Abshire
 15. Abukar
 16. Afkir
 17. Abshir
 18. Abuzarova
 19. Abker
 20. Abbakar
 21. Abokor
 22. Abokar
 23. Abskharon
 24. Aboker
 25. Aboukir
 26. Abejero
 27. Abaygar
 28. Abbekerk
 29. Abejar
 30. Abejer
 31. Abgar
 32. Abkarian
 33. Abouzra
 34. Absher
 35. Abshere
 36. Abshier
 37. Absuara
 38. Apker
 39. Avogaro
 40. Avaigar