Achternaam AbarcasMeer weten over de achternaam Abarcas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarcas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarcas leven.

De Abarcas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarcas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarcas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarcas

Bekijk kaart van de achternaam Abarcas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarcas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarcas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarcas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarcas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarcas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarcas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarcas in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (63)
 2. Spanje Spanje (31)
 3. Venezuela Venezuela (20)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 5. Chili Chili (9)
 6. Mexico Mexico (7)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. Nicaragua Nicaragua (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarcas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarcas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarcas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarcas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarcas enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarcas. Dit komt doordat de achternaam Abarcas vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abarcas stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarcas.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarcas veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarcas, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abarcas, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abarcas, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abarcas met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abarca
 2. Abarcan
 3. Abarchi
 4. Abarkan
 5. Abarza
 6. Abras
 7. Avarca
 8. Abarka
 9. Abargues
 10. Abarkach
 11. Abarkane
 12. Abarques
 13. Aberkan
 14. Abers
 15. Abreus
 16. Abrica
 17. Abris
 18. Aivaras
 19. Abarzua
 20. Abaragh
 21. Aparcana
 22. Aparis
 23. Aberash
 24. Abu ras
 25. Aberchan
 26. Aparco
 27. Abrous
 28. Abbarchi
 29. Abarqi
 30. Abarguez
 31. Abarquez
 32. Abarzuza
 33. Abercorn
 34. Aberegg
 35. Aberg
 36. Abergel
 37. Aberkane
 38. Aberson
 39. Abrajan
 40. Abrecht